User Headline Image

Krokodili Al

ÇFARË ËSHTË SHENJA? – Në aspektin teknik ngjitësi është pika e takimit midis horizontit dhe ekliptikës, pra rrethi që përfaqëson shtegun e dukshëm të Diellit në Sferën Qiellore në një vit. Në thelb ngjitësi tregon se cila shenjë zodiakale ishte në rritje, në momentin e saktë të lindjes sonë, në pikën e saktë ku Dielli u ngrit në mëngjes.

SI NDIKON NË PERSONALITETIN E INDIVIDIT? – Në astrologji është e mundur që ta ndash Rrethin e Zodiakut në dymbëdhjetë pjesë, të cilat janë 12

1Lists 1Favorites 0Followers 0Following Activity
0Views
  1. Krokodili
    0    1    23